27May
Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo @ 27. May

Hydrogenkonferansen 2019

Hydrogenkonferansen 2019

27.–28. mai, Radisson Blu Plaza Hotell, Oslo

Norges største og bredeste hydrogenkonferanse går av stabelen i Oslo i slutten av mai. 

Hydrogenkonferansen 2019 er en møteplass for alle som er interessert i hydrogen som løsning innen veitransport, langtransport, industri, kraftsektoren, eller i maritim sektor.

Vår målgruppe er alle interessenter på hydrogenområdet, de som er interessert i å investere i hydrogen, beslutningstakere og politikkutviklere, de som har nye ideer og som ønsker å finne nye partnere, og alle andre som ønsker å lære om hydrogenløsninger og hva som skjer på feltet, nå og i fremtiden.

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen har bekreftet at han vil åpne konferansen, og vil kunne si mer om Regjeringens arbeid med nasjonal hydrogenstrategi. Andre innledere som er bekreftet:  Hyundai Commercial Vehicle (avd. lastebil, Sør-Korea), NEL Hydrogen, ASKO, Norges Lastebileier-forbund, HYON, Uno-X Hydrogen m.m.

Se fullstendig program for konferansen på www.hydrogenkonferansen.no 

Meld deg på her (NHF medlemmer får 20% rabatt med rabattkode NHFmedlem)

Vår målgruppe er alle interessenter på hydrogenområdet, de som er interessert i å investere i hydrogen, beslutningstakere og politikkutviklere, de som har nye ideer og som ønsker å finne nye partnere, og alle andre som ønsker å lære om hydrogenløsninger og hva som skjer på feltet, nå og i fremtiden.Meld deg også gjerne på våre Facebook-event.

Medlemmer