Arrangementer

For en oversikt over flere internasjonale konferanser anbefaler vi en kikk på IAHEs nettsider: www.iahe.org/conferences.asp

21Jan
Ålesund, Maritimt Kompetansesenter @ 21. January

Dialogmøte om hydrogen på Vestlandet, Ålesund

Bli med på dialogmøte om hydrogen som ein del av framtidas energiløysing. Informasjon og diskusjon om kva vi kan bruke hydrogen til i eit lågutsleppssamfunn.

22Jan
Molde @ 22. January

Dialogmøte om hydrogen på Vestlandet, Molde

Bli med på dialogmøte om hydrogen som ein del av framtidas energiløysing. Informasjon og diskusjon om kva vi kan bruke hydrogen til i eit lågutsleppssamfunn.

28Jan
Bergen, Vestre Skostredet 2 @ 28. January

Grønne investeringer og nye grønne markedsmuligheter

Norge (og verden) må halvere klimautslippene innen 2030. I tilknytning til Klimafestivalen ønsker vi å invitere deg til et spennende foredrag med Greenstat, hvor du kan høre mer om grønne investeringsmuligheter. Her vil blant andre daglig leder, Vegard Frihammer, fortelle om markeder man mener vil vokse fram i det grønne skiftet.

04Feb
Clarion Hotel Oslo, Bjørvika, Oslo @ 04. February

Mobilitet 2020

Norges viktigste mobilitetskonferanse avholdes i Bjørvika i Oslo 4.- 5. februar 2020. Mobilitet 2020 skal bli et sentralt møtested hvor forskere, politikere og personer fra forvaltning og næringsliv kan møtes for å diskutere viktige og vanskelige spørsmål.

12Feb
Thon Hotel Opera, Oslo S @ 12. February

H2 ValueChain: Developing the Hydrogen Value Chain in Norway and Europe

Join the seminar where we will discuss how to develop the hydrogen value chain in Norway and Europe, as well as introduce EIT InnoEnergy and its different investment programs.

07May
Son, Akershus @ 07. May

MoZEES annual meeting

MoZEES avholder årskonferanse den 7. og 8. mai 2020 - med det siste innen hydrogenprosjekter innen tungtransport, maritime applikasjoner og jernbanesektoren.

03Jun
Clarion Hotel Oslo, Bjørvika @ 03. June

Hydrogenkonferansen 2020

Velkommen til Hydrogenkonferansen 2020! Hydrogenkonferansen er en møteplass for alle som er interessert i hydrogen som løsning innen veitransport, langtransport, industri, kraftregulering, luftfart eller i maritim sektor.

Medlemmer