Nikolas toppsjef til Hydrogenkonferansen

Trevor Milton som står bak den amerikanske satsingen på hydrogenlastebiler, deltar som speaker på Hydrogenkonferansen 3. juni.

Publisert: 13. May 2020


Nikolas Trevor Milton, som her er flankert av Nels Jon André Løkke og Bjørn Simonsen, er blant toppnavnene på Hydrogenkonferansen.

– En så topp-spekket hydrogenkonferanse har aldri tidligere funnet sted i Norge, sier styreleder Steffen Møller-Holst i Norsk Hydrogenforum, som står bak Hydrogenkonferansen.

I tillegg til olje-og energiministeren og toppledere fra norsk og europeisk næringsliv, kommer også direktøren for Nikola Motor Company. Trevor Milton vil holde innlegg og delta i paneldebatt under konferansen.

– Vi er særdeles tilfreds med årets program, og anbefaler alle om å melde seg på Hydrogenkonferansen som går av stabelen den 3. juni, sier Steffen Møller-Holst. 

Nikola som er i ferd med å bli notert på Nasdaq-børsen i New York, er ikke noe ukjent selskap i det norske hydrogenmiljøet. Hydrogenselskapet Nel skal levere 1000 MW elektrolyse og tilhørende fyllestasjoner til det amerikanske hydrogenlastebilnettverket som Nikola Motor Company er i ferd med å bygge opp.

Nikola Motor Company vil revolusjonere lastebilbransjen med sine langtrekkende og utslippsfrie hydrogentrekkvogner. Selskapet har også etablert et samarbeid med lastebilprodusenten Iveco om å produsere en egen modell tilpasset det europeiske markedet.

 

Medlemmer