Aktuelt

09. November

Ny maritim Arena-hydrogenklynge etablert på Vestlandet

Maritim Forening Sogn og Fjordane får støtte frå Innovasjon Norge, Forskningsrådet og Siva til å opprette Arena-klynga Ocean Hyway Cluster, med base i Florø. Klynga skal femne om bedrifter som er kopla opp mot hydrogenbruk i dei havbaserte næringane.

08. November

Ny hydrogen-lab åpner for grønnere lakseproduksjon

Nytt norsk laboratoriesenter kan bane vei for helgrønne hydrogenanlegg som erstatning for dieselaggregater i oppdrettsindustrien, spår SINTEF-forskere.

06. November

Europapremiere: Heftige Nikola Tre kommer til Norge i 2020

Nikola Motors skaper igjen sjokkbølger da de i går lanserte en helt ny hydrogentrekkvogn for det europeiske markedet, Nikola Tre. Norge kommer nå fremst i Europa med hydrogenlastebiler når Nikola legger testingen av den nye modellen hit til landet allerede i 2020.

01. November

Optimisme for brenselcelle-aggregater

Backupløsninger basert på hydrogen og brenselceller er konkurransedyktig med dieselaggregater og batteribanker.

23. October

Norsk Hydrogenforum på budsjetthøring

Norsk Hydrogenforum har deltatt på statsbudsjetthøringer i både transportkomiteen og energi- og miljøkomiteen. Mange gode spørsmål tyder på at interessen for hydrogen er stor blant politikerne.

17. October

Hexagon tar et stort steg med leveranser til flere hydrogenbilmodeller

NHFs medlembedrift Hexagon Composites har i løpet av den siste tiden skaffet en viktig posisjon med store ordrer for hydrogentanker til kommende hydrogenbiler. Forrige uke meldte Hexagon en stor ny kontrakt til en tredje bilprodusent.

10. October

Etterlyser tiltak for å nå utslippsmål i Statsbudsjettet

Statsbudsjettet for 2019 mangler de nødvendige tiltakene for at vi skal nå målene Stortinget har satt for transportsektoren. – Uten en skikkelig satsing på hydrogeninfrastruktur får vi ikke fjernet fossilt drivstoff fra den norske bilparken, sier styreleder Steffen Møller-Holst i Norsk Hydrogenforum.

05. October

Nå blir det testing av hydrogentog på norske skinner

Politikerne er enige - både Høyre, Venstre, Ap, SV og MDG vil prøve ut hydrogentog på norske skinner, etter at Alstom satte de første hydrogentogene i ordinær passasjerdrift i Tyskland for et par uker siden. Hvilken strekning som kommer først, er likefullt et åpent spørsmål.

05. October

Akershus fylkeskommune med viktig plan for klimagassreduksjon

Akershus fylkeskommune har som mål å redusere direkte klimagassutslipp fra fylket med 55 prosent innen 2030. Den nylig vedtatte regionale planen for klima og energi i Akershus er et viktig verktøy i dette arbeidet. Transport er fokusområde, og satsingen på hydrogen er fortsatt fremtredende.

04. October

NEL med i stort prosjekt med 600 nye hydrogenbusser, 200 går til Danmark

Våre naboer i sør fikk årets store julegave tidlig i år, når CEF-programmet i EU forrige uke annonserte støtte til 600 nye hydrogenbusser, derav 200 i Danmark, hvor danske NEL Hydrogen Solutions skal levere store fylleanlegg.

25. September

Hyundai Nexo er i salg - de første kundene har fått Hyundai NEXO og hydrogensatsingen går for fullt

Hyundai har vært en pioner innen utviklingen av hydrogenbiler, og ix35 Fuel Cell var verdens første serieproduserte bil i denne kategorien da produksjonene startet i 2013. Den 8. januar i år ble etterfølgeren til ix35, den helt nye Hyundai NEXO, vist frem for første gang under CES-utstillingen i Las Vegas. Bilen markerer en revolusjon for hydrogenelektriske kjøretøyer, og er verdens mest avanserte hydrogenbil.

24. September

Elvestuen lover flere fyllestasjoner for hydrogenbiler

Eiere av hydrogenbiler kan føle seg trygge på at det kommer flere fyllestasjoner, forsikret klima- og miljøminister Ola Elvestuen, i en debatt på Dagsnytt 18 forrige uke.

21. September

Milepæl: Sveits skal ha 1.000 hydrogenlastebiler på vegen fra 2019-2023

H2 Energy og Hyundai Motor kunngjorde 19. september en MOU med ambisjon om å få 1.000 hydrogenlastebiler på sveitsiske veger i perioden 2019-2023. - Dette er en milepæl i arbeidet med å gjøre tungtransporten utslippsfri, sier generalsekretær Kristian E. Vik.

14. September

Globalt voksende initiativ styrker innsatsen for flere hydrogenbiler

Den multinasjonale globale sammenslutningen Hydrogen Council støtter en økt satsing på masseproduksjon av hydrogenbiler, og bilprodusentene sier kostnadene skal ned samtidig som teknologien modnes.

08. September

PowUnit vil erstatte diesel med hydrogen på byggeplasser

Et firma som nå etablerer seg på Kongsberg har mål om å erstatte bensin og diesel i produksjonen på byggeplasser. De har store offentlige byggherrer som potensielle kunder.

04. September

Uno-X åpner ny hydrogenstasjon i november

Uno-X Hydrogen annonserte i dag at de planlegger å åpne en ny hydrogenstasjon på Hvam i Skedsmo kommune i slutten av november 2018.

01. September

NEL bygger ny stor fabrikk - gir 30-40 nye hydrogenarbeidsplasser på Notodden

NEL satser stort på Notodden og bruker 150 mill kr på ny fabrikk etter kontrakten med Nikola Motor Company, om å levere 448 anlegg for å produsere hydrogen. Satsingen gir store og positive ringvirkninger.

29. August

HYOP stenger hydrogenstasjonene – kritisk for å nå målene om nullutslipp i transportsektoren

Norsk Hydrogenforum beklager sterkt at HYOP ser seg nødt til å stenge sine hydrogenstasjoner. I en tid der interessen for hydrogenteknologi er stor og økende, er det spesielt uheldig at tilgangen på hydrogen for tidligbrukere reduseres.

29. August

Norge sentral under F-Cell 2018 i Stuttgart

Norge er partnerland under f-cell 2018. Det betyr økt oppmerksomhet for Norges satsing på hydrogen og brenselceller. NHF organiserer en norsk stand med 8 utstillere og en norsk Workshop der norske aktører får presentert seg for publikum. Styreleder Steffen Møller-Holst i NHF er key note speaker, det skal deles ut en pris til et prosjekt med aktører fra Norge og Baden-Württemberg, og det blir et kveldsarrangement i norske farger!

20. August

NHF lanserer ambisjon om 1.000 hydrogenlastebiler

- Vi trenger å få fortgang i omstillingen til utslippsfri nyttetransport, sier generalsekretær Kristian E. Vik. NHF går nå i bresjen for en storstilt satsing med ambisjon om 1.000 hydrogenlastebiler på norske veier innen 2023!

06. August

On www.hydrogen.no you will find an overview of hydrogen & fuel cell related activities in Norway

Welcome to www.hydrogen.no - the Norwegian Hydrogen Association's web page.

28. July

Enova- og EU-støtte sikrer 10 nye hydrogenbusser til Ruter

– Man må ha stayerevne for å lykkes med hydrogen, fastslår klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) som delte den gode nyheten om at ENOVA støtter Ruters satsing på Hydrogenbusser med hele 38,2 millioner kroner.

23. July

NEL skriver hydrogenhistorie med megaordre til Nikola Motors

NEL annonserte før juni var omme en ny megaordre til Nikola Motors i USA for levering av 448 elektrolysører og fylleutstyr til hydrogenstasjoner. Dette er en historisk kontrakt som er den største noensinne for levering av komplette løsninger for elektrolysører og hydrogenfyllestasjoner, og en stor milepæl for Norges tilstedeværelse ved global introduksjon av hydrogen i transportsektoren.

12. July

Storstilt medieopplegg med Hyundai NEXO for Europas bilpresse i Akershus Energipark

Hva skal du gjøre for å klare å trekke journalister fra hele Europa til å prøve en ny hydrogenbil? Jo, du inviterer dem til Lillestrøm.

21. June

Hydrogen i Tyskland: Mercedes snart klar, Audi og Hyundai i nytt samarbeid

Tysklands bilindustri er på vei mot et stort skifte; Mercedes bekrefter videre satsing for serieproduksjon av hydrogenbiler, og Audi følger nå i BMWs fotspor gjennom mangeårig samarbeid med Toyota, med tilsvarende utviklingsavtale med Hyundai.

18. June

HYON med første godkjente brenselcelleløsning til maritimt fra DNV GL

HYONs modulbaserte brenselcelleløsning for maritim bruk får verdens første prinsippgodkjennelse av DNV GL. HYON AS har som første selskap i verden mottatt en slik godkjennelse, for sine modulariserte maskinromløsninger.

04. June

Milliardsatsing på hydrogen i Frankrike

Frankrike presenterte forrige uke en kjempesatsing med et bredt tverrsektorielt offentlig-privat samarbeid på hydrogen for de neste ti årene. Blant målene i satsingen med en kostnad på en knapp milliard kr, er storskala bruk av hydrogen til industrien - og introduksjon av 50.000 hydrogenkjøretøy og 1000 hydrogenstasjoner, innen 2028.

30. May

Toyota satser stort med tidoblet brenselcelle- og tankproduksjon

Toyota har ambisjoner om å øke sitt globale salg av hydrogenelektriske biler betydelig etter 2020, til minst 30.000 biler per år fra dagens nivå på 3.000. For å forberede seg på denne veksten kunngjør selskapet planer for to nye fabrikkutvidelser.

22. May

Elvestuen: Overbevist om hydrogen som nullutslippsteknologi

Hydrogen – kan Norge bli verdensledende? – Jeg er helt overbevist om at hydrogen er en viktig del av den nullutslippsteknologien vi skal ha som hovedløsning i framtiden, sa klima- og miljøminister Ola Elvestuen på OREECs årskonferanse for 2018.

11. May

NHF inviterer til workshop om Pilot-E 28. mai

PILOT-E lyser i år ut 100 millioner kroner til fremtidens klimanøytrale industri og miljøvennlig maritim transport. Bransjeaktørene er invitert til dialog om innretningen på utlysningen, slik at PILOT-E kan bidra til å forsere og stimulere næringenes ambisjoner for miljøvennlige energiløsninger.

09. May

Kjempeordre på Nikola hydrogenlastebiler i USA fra Anheuser-Busch

Produsenten av Budweiser-øl, Anheuser-Busch, kunngjorde forrige uke at de har reservert opptil 800 hydrogendrevne lastebiler fra Nikola Motor Company. Dette er det store gjennombruddet for introduksjon av hydrogendrevet fremdrift i tungtransporten.

09. March

- Denne unike lastebilen vil skape ny norsk industri

Den første hydrogendrevne lastebilen i Nord-Europa vil rulle på midtnorske veier alt i år. Drivstoffet består delvis av forvandlet solcellestrøm – fra paneler på et trøndersk tak. Konseptet er en industrimulighet for Norge, mener SINTEF-forskere.

06. March

Velkommen til Generalforsamling og fagseminar 22 mars!

Norsk Hydrogenforum vil i år avholde generalforsamling under Småkraftdagane i Bergen. Der vil vi også arrangere en åpen fagdag om hydrogen.

21. February

Hydrogenforum møtes på Småkraftdagane

Norsk Hydrogenforum vil i år avholde generalforsamling under Småkraftdagane i Bergen. Der vil vi også arrangere en åpen fagdag om hydrogen.

14. February

Hydrogensymposium i Odda: Sterkt tverrsektorielt potensiale for hydrogen på Vestlandet

6. og 7. februar var en stor skare besøkende med interesse for hydrogen samlet i den ærverdige kraftkatedralen i Tyssedal for å høre om utviklingen av hydrogenprosjekter på Vestlandet. Etter noen år med utfordringer for introduksjon av hydrogen på Vestlandet, er det nå en påtagelig optimisme å spore, både blant mulige produsenter og sluttbrukere.

30. January

Klarsignal for hydrogendrevne hurtigbåter i Trøndelag

Det er fullt mulig å basere hurtigbåtsambandet mellom Trondheim og Brekstad/Kristiansund på nullutslipps-drivstoffet hydrogen, konkluderer fersk SINTEF- og Greensight-rapport. Hurtigbåten som transportmiddel har bidratt til i å bringe lokalsamfunn i Trøndelag nærmere hverandre. Men i dagens form er disse fartøyene regionens desidert største kilde til utslipp av klimagasser, målt per passasjerkilometer.

28. January

Uno-X har åpnet sin første hydrogenstasjon i Bergen

På energistasjonen Uno-X Åsane som offisielt åpnet fredag 26. januar kan du tanke hydrogen, bensin eller diesel. Dette er den første stasjonen i Bergen som tilbyr hydrogen.

17. January

Ola Elvestuen ny klima- og miljøminister - overtar ledelsen av Enova

I ekstraordinært statsråd i dag 17. januar ble Venstre innlemmet i regjeringssamarbeidet, og nyutnevnt klima- og miljøminister Ola Elvestuen får med seg eierskapet for Enova over i sitt departement. Dette er en svært positiv utvikling for hydrogenarbeidet da Ola Elvestuen i mange år aktivt har støttet en sterk norsk hydrogensatsing.

10. January

8 nye hydrogenstasjoner i Sverige innen 2020

I Sverige har et partnerskap utviklet prosjektet Nordic Hydrogen Corridor som skal etablere 8 nye hydrogenstasjoner innen 2020. En utvelgelsesprosess i vår fra 32 interesserte byer og kommuner er første steg i prosessen.

09. January

Hyundais nye hydrogenbil Nexo er avduket!

Det var store forventninger til Hyundais globale avduking av sin andre serieproduserte hydrogenbil på CES-messen i Las Vegas mandag 8. januar. Og med frislippet av navn og en del spesifikasjoner, kunne bilen også besiktiges av et stort kobbel av bilmedia som dekte presseseansen.

03. January

147 % økning i salget av hydrogenbiler i 2017

Veksten av nullutslippsbiler når stadig nye høyder, og økte med 36% fra 2016 til 2017. Men det var hydrogenbilene som stakk av med den virkelig store veksten!

22. December

2017: Et stort løft for og modning av hydrogenteknologi i inn- og utland

2017 har vært et begivenhetsrikt år for hydrogen- og brenselcelleteknologi. Norske hydrogenaktører og aktiviteter i Norge har vært med og satt et viktig fotavtrykk for modningen av teknologien globalt.

19. December

Støtte til nye hydrogenstasjoner fra Enova til HYOP og Uno-X Hydrogen

Enova støtter byggingen av tre hydrogenstasjoner i Akershus og Oslo med til sammen 30 millioner kroner.

15. December

Ny robust HYOP-stasjon endelig åpnet på Høvik i Bærum

Etter flere runder med forsinkelser kunne HYOP endelig åpne sin nye og robuste stasjon på Høvik i Bærum. Stasjonen har to dispenserlinjer og er tilrettelagt for stor kapasitet. Den vil sammen med eksisterende stasjon i Sandvika sørge for Norges beste stasjonsdekning i Bærum og Oslo Vest.

16. November

NEL med ny storkontrakt - skal levere megastasjoner til Nikola Motor i USA

Nel har inngått rammeavtale med Nikola Motor og skal i første omgang levere to demonstrasjonsstasjoner for hydrogenfylling, tilpasset Nikola Motor Companys revolusjonerende hydrogenlastebil, Nikola One.

02. November

Nikola: Ikke lenge til hydrogenlastebilene er her

Trevor Milton, grunnlegger av Nikola Motor Company høstet stor oppmerksomhet som en av trekkplastrene på årets Zerokonferanse når han presenterte sine ambisiøse hydrogenlastebil-planer - og utelukket ikke at lastebilene for det Europeiske markedet kan bygges i Norge.

31. October

Statsbudsjettet 2018 - Norsk Hydrogenforum deltok i høringer i transport, energi&miljø og finans på Stortinget

Norsk Hydrogenforum har deltatt i høringsmøter i ulike komiteer på Stortinget de siste ukene. Hydrogen fikk stor interesse i transport- og kommunikasjonskomiteen, hvor også Drivkraft Norge, Energigass Norge og Småkraftforeninga løftet fram hydrogensaken.

14. October

Etablerer driftsstøtte til hydrogenstasjoner

Fylkestinget i Akershus har vedtatt å etablere en ordning for tilskudd til drift av fyllestasjoner for hydrogen. Tilskuddet skal bidra til å sikre en infrastruktur for hydrogenbiler i Akershus, og er en del av fylkeskommunens hydrogensatsing.

12. October

Første hydrogenbil på grønne skilter

Skedsmo kommune har fått sin Renault Kangoo ZE H2. Dermed er den første batterielektriske varebilen med brenselcelle rekkeviddeforlenger på plass i Norge.

10. October

Steffen Møller-Holst har kjøpt hydrogenbil - får ikke fylt drivstoff

Steffen Møller-Holst har kjøpt en bil som går på hydrogen. Problemet hans er at det ennå ikke er mulig å fylle dette drivstoffet noe sted i Midt-Norge.

03. October

Viking Line planlegger å bygge verdens første cruiseskip med hydrogendrift

Det norskeide cruiserederiet Viking Cruise med eier Torstein Hagen som forrige uke lanserte planer om et skip som går på hydrogen, under Sjøsikkerhetskonferansen i Haugesund. Skipet skal bli 230 meter langt, med plass til 1400 ombord.

13. September

MB GLC F-Cell plug-in hydrogenbil presentert på IAA i Frankfurt

I dag har Daimler endelig presentert detaljene for kommende GLC F-Cell plug-in. Dette blir verdens første ladbare hydrogenbil, perfekt for land med "glissen" infrastruktur eller i oppstartsfasen for stasjonsnettverk.

11. September

Smart Mobility et stort løft for framtidas mobilitet i Norge

Med over 350 deltagere fra inn- og utland og topptungt fra politikere og Norges næringsliv, ble den aller første Smart Mobility-konferansen en stor suksess. Norsk Hydrogenforum var samarbeidspartner da OREEC og Norges Varemesse arrangerte den store konferansen og messa på Lillestrøm torsdag 7. september.

07. September

Hydrogenprisen 2017 går til Ola Elvestuen

Venstres nestleder Ola Elvestuen har i over 10 år som toppolitiker jobbet hardt for innfasingen av hydrogenteknologi.

22. August

Sikter mot hydrogen-hurtigbåt på Oslofjorden i 2022

Buskerud, Akershus og Oslo har gått sammen om å se på mulighetene for utslippsfrie båtruter i Oslofjorden. Utredningen har vurdert de tekniske og økonomiske mulighetene for å få realisert hurtigbåter uten utslipp. Studien har også vurdert samfunnsnytten og angir når utslippsfrie hurtigbåter kan være på plass. Hydrogendrift kommer best ut i en samlet vurdering.

22. August

Avduking av BMW X7 hydrogenbil på bilmessen i Frakfurt i september

Flere bilmedier melder nå at en BMW-rapport tilsier at de planlegger å avduke en X7 brenselcelledrevet hydrogenbil på bilmessen i Frankfurt i september. Dette skal bli en stor hydrogenbil, og X7-plattformen gir rom for hele 7 passasjerer.

17. August

Hyundai avduker neste hydrogenbil som kan gå opp mot 80 mil

På en seremoni i Seoul i dag har Hyundai avduket deres kommende hydrogenbil, som offisielt lanseres i januar neste år.

07. August

Hydrogenprisen 2017 vil deles ut på Smart Mobility-konferansen, 7. sept

Etter noen års pause vil Hydrogenprisen igjen deles ut i 2017, under Smart Mobility-konferansen på Norges Varemesse, 7. september.

02. August

Geiranger kveles av eksos, men nytt forprosjekt viser stort potensiale for hydrogendrevne skip

Klimasats-prosjektet Hellesylt Hydrogen Hub har det siste halve året jobbet med forprosjektering for etablering av verdikjede for produksjon og bruk av hydrogen langs Geirangerfjorden. I sommer har det vært mye debatt etter klaging fra turister i området. Nå skal et nytt selskap etableres for å bruke hydrogen på turistfergene, busser, nyttetransport og leiebiler, og på sikt også cruiseskipene.

02. August

Daimler legger ikke hydrogensatsingen død - satser for fullt gjennom stasjons- og bilutvikling

Enkelte elbilorienterte medier meldte i vår at Daimler og Mercedes skroter sin hydrogensatsing. Dette er langt fra riktig, Daimler har et langsiktig program hvor hydrogen og brenselceller inngår i deres nullutslipps elektrifiseringsstrategi.

01. August

Hydrogen i tungtransporten kan bli konkurransedyktig

Greensight AS har gjort en studie for ZERO på priser for hydrogen som drivstoff og hydrogendrevne lastebiler, for å se på hvordan de ulike elementene kan reduseres i pris for at hydrogen i tungtransporten kan bli konkurransedyktig.

13. July

Nå kommer hydrogenferjer

Statens vegvesen utfordrer nå rederier og teknologimiljøer til å lage en delvis hydrogendreven ferje. I dag ble en egen utviklingskontrakt lyst ut for Hjelmeland-sambandet i Rogaland.

12. July

Statoil utreder nederlandsk hydrogenkraftverk koblet til norsk sokkel

Statoil skal utrede å sende naturgass fra Norge til Nederland, konvertere det til hydrogen for å lage strøm og deretter CO₂ tilbake igjen for lagring på norsk sokkel. I samarbeid med svenske Vattenfall skal de undersøke om det kan bli en lønnsom affære.

10. July

hydrogen.no har fått ny drakt!

Norsk Hydrogenforum har gleden av å lansere helt nyoppussede nettsider, utviklet i samarbeid med designbyrået Catch Media og med gode bidrag fra Interreg-prosjektet Green Drive Region.

09. July

Hydrogen – fra hype til hypertech

I Trondheim kjører store lastebiler snart rundt på hydrogen produsert fra solkraft og med rent vann som "eksos". Hydrogenteknologi kan gjøre både tog og skip utslippsfrie - med norske vindkast på tanken.

15. June

Enova lanserer eget støtteprogram for utrulling av hydrogenstasjoner

Endelig ble det lenge avventede hydrogeninfrastruktur-programmet fra Enova lansert i dag. I programmet vil 3 stasjoner kunne motta støtte i løpet av høsten, med en forventning om økning til flere stasjoner de kommende årene. Frist for å søke støtte er i slutten av september og støttede prosjekter vil annonseres i november.

13. June

NEL Hydrogen med kjempekontrakt i Frankrike

Nel Hydrogen har i dag sikret seg verdens største industriskala Power-to-Gas-kontrakt, hos H2V Product i Frankrike. Første steg er en rammeavtale til en verdi av 450 millioner kroner med mulighet for å øke verdien til 3,15 milliarder kroner.

12. June

Industrimeldingen: Stortinget ber Regjeringen utarbeide en egen industristrategi for hydrogen

Næringskomiteen på Stortinget har behandlet den nye Industrimeldingen på høring, og i sin innstilling krever de en egen industristrategi for hydrogen.

10. June

Ny sterkere satsing i Norsk Hydrogenforum med èn mill. i revidert statsbudsjett

Hydrogensatsingen i Norge får et løft etter at Norsk Hydrogenforum er blitt styrket med èn million kr., i den endelige avtalen om revidert statsbudsjett mellom Regjeringspartiene, Venstre og Krf.

09. June

Nasjonalt fylkeskommunenettverk for hydrogen etablert

8 fylkeskommunar, ZERO, KS og Norsk Hydrogenforum deltok på oppstartsmøte for nytt fylkeskommunalt hydrogennettverk på Gardermoen 8. juni.

26. May

Shell vil bygge hydrogen-imperium - satser stort i UK og Tyskland

Royal Dutch Shell (Shell) ønsker å bygge et hydrogen-imperium i et forsøk på å løse problemet med å lagre energi over lang tid, skriver Bloomberg, ifølge TDN Finans.

11. May

Store industrimuligheter for hydrogen

Potensialet for bruk av hydrogen i tilknytning til eksisterende industrielle prosesser er svært mangslungent. En ny fyldig rapport fra Interreg-prosjektet Blue Move belyser 12 ulike muligheter for produksjon, industri, lagring og distribusjon av hydrogen i Norge og Skandinavia. Rapporten er lettfattelig skrevet og gir en grundig innføring i komponentene i verdikjeden, og gir god innsikt til alle som vurderer nye lokale hydrogeninitiativ i Norge.

23. March

Norge trenger flere tusen hydrogen-lastebiler før 2030

Hvis regjeringen skal nå sitt klimamål for tungtransporten, må det skaffes nærmere 7 000 hydrogendrevne lastebiler frem mot 2030, viser en fremskrivning utført av TØI. - Dette er slett ingen umulighet, men det krever en tydelig strategi og støtte fra regjeringen, sier NLF-direktør Geir A. Mo.

13. March

Topplaget innen hydrogen og brenselsceller samlet i Tokyo

Et vellykket og godt besøkt seminar ble arrangert på den norske ambassaden i Tokyo, i forbindelse med den årlige "World Smart Energy Week" og FC EXPO i Japan.

07. March

NEL Hydrogen fått to viktige kontrakter i California

NEL Hydrogen har inngått sin største kontrakt på levering av hydrogenstasjoner – i California. Dette innebærer et gjennombrudd for selskapets teknologi i USA og setter for alvor norske hydrogenaktiviteter på verdenskartet.

07. March

Lanserer Nissans elbil med hydrogen-rekkeviddeforlenger

Lanserer Nissans elbil med hydrogen-rekkeviddeforlenger. Men allerede i år kommer den første ladehybriden med hydrogen på markedet.

Medlemmer