Nikolas toppsjef til Hydrogenkonferansen

Trevor Milton som står bak den amerikanske satsingen på hydrogenlastebiler, deltar som speaker på Hydrogenkonferansen 3. juni.

13 mai 2020


Nikolas Trevor Milton, som her er flankert av Nels Jon André Løkke og Bjørn Simonsen, er blant toppnavnene på Hydrogenkonferansen.

– En så topp-spekket hydrogenkonferanse har aldri tidligere funnet sted i Norge, sier styreleder Steffen Møller-Holst i Norsk Hydrogenforum, som står bak Hydrogenkonferansen.

I tillegg til olje-og energiministeren og toppledere fra norsk og europeisk næringsliv, kommer også direktøren for Nikola Motor Company. Trevor Milton vil holde innlegg og delta i paneldebatt under konferansen.

– Vi er særdeles tilfreds med årets program, og anbefaler alle om å melde seg på Hydrogenkonferansen som går av stabelen den 3. juni, sier Steffen Møller-Holst. 

Nikola som er i ferd med å bli notert på Nasdaq-børsen i New York, er ikke noe ukjent selskap i det norske hydrogenmiljøet. Hydrogenselskapet Nel skal levere 1000 MW elektrolyse og tilhørende fyllestasjoner til det amerikanske hydrogenlastebilnettverket som Nikola Motor Company er i ferd med å bygge opp.

Nikola Motor Company vil revolusjonere lastebilbransjen med sine langtrekkende og utslippsfrie hydrogentrekkvogner. Selskapet har også etablert et samarbeid med lastebilprodusenten Iveco om å produsere en egen modell tilpasset det europeiske markedet.