Ingebjørg er NHFs nye generalsekretær

Ingebjørg Telnes Wilhelmsen fra Drivkraft Norge overtar som generalsekretær i Norsk Hydrogenforum, etter Kristian E. Vik.

28 feb. 2020


Ingebjørg Telnes Wilhelmsen kommer fra jobben som fagsjef hos bransjeforeningen Drivkraft Norge.

NHF hadde mange og flere svært godt kvalifiserte søkere til stillingen, forteller styreleder Steffen Møller-Holst.

– Ingebjørg Telnes Wilhelmsen var den som innfridde aller best på de områder som NHF prioriterer høyest i tiden som kommer. Hennes solide faglige bakgrunn og relevante erfaring vil bidra til at NHFs arbeid vil styrkes både operasjonelt og strategisk, sier han.

På lag med fremtiden

Ingebjørg Telnes Wilhelmsen sier hun ser fram til å ta fatt på jobben som ny generalsekretær i NHF.

– Det er med ydmykhet og stor iver jeg overtar stafettpinnen etter Kristian. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av dette spennende laget, og ser frem til å løfte hydrogen til et nytt nivå.

Hydrogen er fremtiden vår, påpeker hun: – Hydrogen er innovativt, miljø- og klimavennlig – og vil bane vei for et nytt norsk industrieventyr. Norsk Hydrogenforum har en viktig og stor medlemsmasse, som representerer høy kunnskap, stort engasjement og gjennomføringsevne, sier Wilhelmsen.

Solid bakgrunn

NHF-styret ser fram til å jobbe tett med Ingebjørg, forteller Steffen Møller-Holst.

– Vi har stor tiltro til at vi sammen kan videreutvikle NHF til beste for foreningens medlemmer, sier han.

Ingebjørg Telnes Wilhelmsen kommer fra jobben som fagsjef hos bransjeforeningen Drivkraft Norge, med lang erfaring fra drivstoffbransjen – også med hydrogen og gasshåndtering. Hun er utdannet jurist og har tidligere jobbet i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB).