Foto: Norsk Hydrogenforum| NHF-generalsekretær Ingebjørg Telnes Wilhelmsen og fylkesordfører i Agder fylkeskommune, Arne Thomassen, under Arendalsuka 2022

Her møter du NHF under Arendalsuka

Tradisjonen tro organiserer og deltar NHF på en rekke hydrogenrelaterte aktiviteter under Arendalsuka. Her finner du en oversikt over de viktigste.

02 aug. 2023
NHF inviterer hydrogenbransjen til hyggelig sammenkomst

Tirsdag kl. 21.30-23.30 i Samferdselsteltet

Tirsdag kl. 21.30–23.30 inviterer NHF til en hyggelig avslutning på dagen sammen med hydrogenbransjen i Samferdselsteltet. Kvelden vil starte med et skråblikk på hydrogen – hvordan fremstår hydrogenbransjen fra utsiden? Tar den de riktige grepene for å bli en slagkraftig industri? Er det politisk handlekraft – gjør politikerne nok?

Etter dette blir det politisk debatt med ungdomspartiene AUF, Unge Høyre, Unge Venstre, Grønne Studenter og Rød Ungdom.

  • Ny statistikk viser at klimafokuset hos ungdommen er på vei ned. Gir ungdommen opp?
  • Gjør moderpartiene nok, eller er det mer ord enn handling?
  • Er utdanningssystemet tilpasset den grønne omstillingen?
  • Hva tenker ungdomspartiene om satsingen på hydrogen?

Kvelden avsluttes med hyggelig mingling med servering av både god mat og leskende drikke. Du finner mer informasjon om arrangementet her.

Vi gleder oss til å se deg!

Når og hvor kommer hydrogenstasjonene?

Onsdag kl. 17.00-18.00 i Samferdselsteltet

Regjeringen planlegger utbygging av hurtiglading for elektriske lastebiler, men ser ut til å ha glemt at transportørene også vil bruke hydrogenlastebiler. For å få lastebilene på veien trenger vi hydrogenstasjoner. Hvem skal bygge disse, og hva vil politikerne gjøre for å sikre at stasjonene etableres?

Hydrogen vil være nødvendig for å nå klimamålene i transportsektoren. Hydrogenlastebilene og personbilene er klare, nå mangler vi bare infrastrukturen!

10 minutter før arrangementet starter inviteres det til servering. Grillen står på utsiden, så ta gjerne med en pølse eller to inn. Les mer om arrangementet her.

Velkommen til Samferdselsteltet onsdag kl. 17.00-18.00!

Du møter også NHF på disse arrangementene

Du finner en oversikt over andre hydrogenrelaterte aktiviteter under Arendalsuka på vår hjemmeside.