Generalsekretærskifte i Norsk Hydrogenforum

Ingebjørg Telnes Wilhelmsen overtar stafettpinnen fra Kristian E. Vik, som ny generalsekretær i Norsk Hydrogenforum, fra 1. juni.

01 juni 2020


Ingebjørg Telnes Wilhelmsen overtar som generalsekretær i NHF etter Kristian E. Vik.

– Det er med ydmykhet og stor iver jeg overtar etter Kristian. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av laget, og ser frem til å løfte hydrogen til et nytt nivå, sier Ingebjørg Telnes Wilhelmsen som kommer fra bransjeforeningen Drivkraft Norge.

Kristian E. Vik blir fortsatt å se i hydrogenkretser, etter at han nå har tatt hyre hos det maritime rådgivningsselskapet Doxacom, som seniorrådgiver fornybar energi.

Sju spennende år

Kristian takker for det han beskriver som «sju svært spennende år» i Norsk Hydrogenforum.

– Det har vært en spennende tid for hydrogensatsingen, både her til lands og ute i verden. Jeg har fått være med på en utrolig reise og er svært takknemlig for alt det spennende jeg har opplevd sammen med NHFs medlemmer, sekretariat og styre. Tiden for hydrogenarbeidet i Norge blir virkelig spennende framover. Jeg ønsker alle i NHF-familien lykke til med jobben – og håper å få mange anledninger der våre veier vil krysses igjen, sier Kristian.

Styreleder Steffen Møller-Holst er takknemlig for den store innsatsen Kristian Vik har lagt ned for NHF. Han er også overbevist om at Ingebjørg er rett kvinne til å overta stafettpinnen:

– Kristian har bidratt med hud og hår over en årrekke. Jeg har klokkertro på at Ingebjørg også vil gjøre sitt ytterste for NHF, sier han.

Nytt industrieventyr

Ingebjørg Telnes Wilhelmsen sier hun overtar stafettpinnen etter Kristian E. Vik med stor ydmykhet.

– Kristian har lagt ned en kjempeinnsats og jeg vil gjøre mitt ytterste for å videreføre det gode arbeidet, sier hun.

Den nye generalsekretæren er overbevist om at hydrogen vil bane vei for et nytt, norsk industrieventyr.

– Medlemmene i Norsk Hydrogenforum vil – med sin enorme kunnskap, engasjement og gjennomføringsevne – spille en sentral rolle i å realisere dette eventyret, sier hun.