Børsnotering går foran hydrogendebatt

Nikola Motor Corp. tas opp på NASDAQ-børsen midt under Hydrogenkonferansen 3. juni. Nikola-sjef Trevor Milton må beklageligvis melde avbud til sine norske venner.

31 mai 2020


Det blir ikke noe gjensyn med Nikola-sjefen på Hydrogenkonferansen i år. Men med Nikola på børs lover Trevor Milton å jobbe steinhardt for å få hydrogeblastebiler på veiene i Norge.

– Det er leit å måtte gå glipp av den spennende, norske Hydrogenkonferansen, beklager Nikolas toppsjef.

Når det amerikanske hydrogenlastebilselskapet blir tatt opp til notering på NADAQ onsdag 3. juni, må han være hands on. Da må Hydrogenkonferansen vike, forklarer han.

– Men jeg kan love dere at vi i Nikola vil gjøre vårt aller ytterste for å få flest mulig hydrogenbiler på veiene i nær fremtid, både i Norge og Norden, sier Trevor Milton.

Hans nære europeiske samarbeidspartner i Iveco, Gerrit Marx, vil representere begge selskapene under konferansen. Marx er toppsjef for Ivecos nytte- og spesialkjøretøy, som vil bygge den europeiske lastebilen Nikola TRE.

Nikola TRE er basert på den nye Iveco S-WAY-lastebilen. Nikolas lastebilteknologi, betjeningsorganer og infotainment vil bli integrert i S-WAY-plattformen. Alle salgs- og ettermarkedsaktiviteter for Nikola TRE vil skje gjennom Ivecos forhandlernettverk.

  • Hydrogenkonferansen 3. juni nærmer seg nå 400 deltakere. Sjekk ut program og foredragsholdere – og meld deg på!