30 dager igjen!

Det ert nå 30 dager igjen til den digitale konferansen International Conference on Maritime Hydrogen and Marine Energy 14. – 15. Oktober. Verdensledende aktører vil gi deg siste nytt om hydrogen og marin energi!

14 sep. 2020

Maritim hydrogen og maritim fornybar energi står i fokus når Ocean Hyway Cluster og GCE Ocean Technology inviterer engasjerte personer fra hele verden til en digital konferanse i oktober. For å sikre fremtidig verdiskaping samles representanter fra alle hjørner av bransjen, som næringsliv, FoU, akademi, finans og offentlige virksomheter. Gjennom samarbeid og deling av kunnskap, vil vi alle kunne bidra til å løse teknologiske utfordringer som vil redusere globale CO2-utslipp fra sjøtransport, og bidra til en ren energiforsyning til kystsamfunn rundt om i verden.

 

Dagsaktuelle temaer

Konferansen tilbyr foredrag, workshops og intervju med aktører som på ulike måter arbeider for videreutviklingen av ren energi i den maritime sektoren. Tema for årets konferanse er "Making Green Waves – Solutions for the Future".

4 tema står sentralt:

  • Den globale energisituasjonen
  • Hydrogendrevne fartøy
  • Energisystem for øysamfunn
  • Veien videre for maritim hydrogen og marin energi

Mer informasjon om konferansen finner du her: https://maritimehydrogen.no/

 

Aktører fra 15 land

Verdensledende aktører fra 15 land står klar til å dele kunnskap med konferansedeltakerne. Vi får blant annet høre om nye muligheter innen energi fra Narendra Taneja, India, hydrogen i lasteskip av Fokke van der Veen, Nederland, energisystem med lavt utslipp for øysamfunn av Marlène Moutel, Frankrike, og verdens energisituasjon fra Robin Mills, Dubai. Mer om foredragsholderne finner du her. Trond Strømgren, Ocean Technology Innovatør hos GCE Ocean Technology, er stolt over programmet:

- Vi tilbyr et variert program med internasjonale og høyprofilerte speakere. Du kan velge mellom 14 workshops som gir deg mulighet til å utvide din kunnskap og diskutere relevante temaer. Hver workshop inkluderer speakere og moderatorer som holder mini-foredrag og alle deltakere har mulighet til å knytte kontakt og kommunisere med andre deltakere og speakers. I år trenger du ikke bruke tid og penger på reise og overnatting. Du kan følge konferansen fra kontoret ditt eller din egen stue! Det er et økt fokus på maritim hydrogen og marin fornybar energi over hele verden. Nye prosjekter dukker opp som samtidig binder de to sektorene sammen. Bli med på årets konferanse for å holde deg oppdatert og utvide ditt nettverk.

Her kan du sikre deg billett til konferansen.