Thor Henrik Hagen

Thor Henrik Hagen

Thor Henrik Hagen er administrerende direktør i Hydrogen Solutions

Administrerende direktør
HYDS

Thor Henrik er administrerende direktør i Hydrogen Solutions AS. Selskapets mål er å være en seriøs aktør i det norske hydrogenmarkedet og levere lokalt produsert grønt hydrogen.

Selskapet utvikler, bygger, eier og drifter hydrogenanlegg. HYDS er største eier og operatør for Stord Hydrogen og åpnet sitt andre hydrogenanlegg i Egersund, Kaupanes Hydrogen, 8. februar i år. Her har HYDS i tillegg til å være eier, vært EPCI leverandør og vil være driftsoperatør. Arbeidet skjer i tett samarbeid med strategiske samarbeidspartnere hvor HYDS er opptatt av å bygge tillitt med de rette partnerne i hele verdikjeden.

HYDS har flere prosjekter under utvikling og arbeider blant annet med utviklingen av ett overordnet kontrollsystem for hydrogenanlegg som er benyttet i selskapets første hydrogenanlegg som sørger for at de er automatisert og kan fjernstyres.

Thor Henrik er økonom og statsautorisert revisor og har tidligere jobbet i KPMG, som CFO i GK Elektro, leder for kontrolling i Skanska Norge og vært forretningsutvikler i fornybar kraftleverandør SKL.