Foto: Norsk Hydrogenforum

Arendalsuka

Arendalsuka er en møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. NHF vil også i år delta med egne arrangementer i Arendal.

14 -
August
18
aug. 23

Arendalsuka

Arendal

Arendalsuka arrangeres 14. - 18. august og er en møteplass for alle som er engasjert i samfunnet. Hydrogen kommer mer og mer opp på den politiske agendaen, og flere seanser arrangeres om temaet gjennom hele uken. Her finner dere en oversikt over hydrogenarrangementer, håper vi ses!

NHF inviterer til: 

Hyggelig sammenkomst med hydrogenbransjen! 

NHF inviterer til en hyggelig avslutning på tirsdagen sammen med hydrogenbransjen i Samferdselsteltet. Kvelden vil starte med et skråblikk på hydrogen - hvordan fremstår hydrogenbransjen fra utsiden? Tar den de riktige grepene for å bli en slagkraftig industri? Er det politisk handlekraft – gjør politikerne nok?

Etter dette blir det politisk debatt med ungdomspartiene AUF, Unge Høyre, Unge Venstre, Grønne Studenter og Rød Ungdom.

  • Ny statistikk viser at klimafokuset hos ungdommen er på vei ned. Gir ungdommen opp?
  • Gjør moderpartiene nok, eller er det mer ord enn handling?
  • Er utdanningssystemet tilpasset den grønne omstillingen?
  • Hva tenker ungdomspartiene om satsingen på hydrogen?

Kvelden avsluttes med hyggelig mingling der det blir servering av både god mat og leskende drikke. Vi gleder oss til å se deg i Samferdselsteltet på tirsdag kl. 21.30 - 23.30.

Når og hvor kommer hydrogenstasjonene?

Følg med live her!

Regjeringen planlegger utbygging av hurtiglading for elektriske lastebiler, men ser ut til å ha glemt at transportørene også vil bruke hydrogenlastebiler. For å få lastebilene på veien trenger vi hydrogenstasjoner. Hvem skal bygge disse, og hva vil politikerne gjøre for å sikre at stasjonene etableres?  

Hydrogen vil være nødvendig for å nå klimamålene i transportsektoren. Hydrogenlastebilene og persobilene er klare, nå mangler vi bare infrastrukturen!

10 minutter før arrangementet starter inviterer vi til servering av mat og leskende forfriskninger. Grillen står på utsiden, så ta gjerne med en pølse eller to inn for å følge med på arrangementet. Velkommen til Samferdselsteltet onsdag kl. 17.00-18.00!

NHF deltar på: 

Andre hydrogenrelevante arrangementer

Mer informasjon er tilgjengelig på Arendalsuka.