Foto: Tobias Renz FAIR

Norsk paviljong på Hannover Messe

Bli med «Team Norway» på verdens største industrimesse i Hannover, som arrangeres 17.-21. april, med over 66.000 deltakere og 2.500 utstillere.

17
april

NHFs medlemmer inviteres med på den norske paviljongen

til 21. april på Deutsche Messe, Hannover, Tyskland

Tradisjonen tro vil Hydrogen + Fuel Cells Europe under Hannover Messe samle hydrogennæringen i Hall 13, med over 300 utstillere fra 25 land.

Hydrogen + Fuel Cells Europe har vært en sentral møteplass for hydrogennæringen i nesten 30 år og tilbyr en rekke muligheter for bedrifter til å presentere sine løsninger for nye kunder, distributører og investorer.

Norsk paviljong på Hydrogen + Fuel Cells Europe

Norsk Hydrogenforum har i mange år hatt en sterk tilstedeværelse på Hannover Messe, senest i 2019. Det er derfor svært gledelig å endelig kunne invitere våre medlemmer tilbake til messen i 2023.

I samarbeid med Team Norway Germany, bestående av den norske ambassaden i Berlin, Innovasjon Norge, Norwegian Energy Partners (NORWEP) og Norsk-Tysk Handelskammer, planlegger vi en norsk paviljong på 100-150 kvm med bedrifter fra følgende segmenter:

  • Hydrogenproduksjon, -kompressor, -lagring, -transport og -infrastruktur
  • Komponenter og hydrogenutstyr
  • Brenselcellesystemer og applikasjoner
  • Brenselcelletesting

I tillegg til den norske paviljongen legges det opp til at deltakende bedrifter får vise seg frem og presentere sine løsninger og kompetanse for en relevant målgruppe med organisering av seminar og nettverksmøte. Det vil også bli muligheter for B2B matchmaking.

Den norske paviljongen vil markedsføres som Brand Norway og designes av Norsk-Tysk Handelskammers messebygger basert på innspill fra messedeltakerne.

Påmelding og pris

Mer informasjon om standdesign, priser og kontrakt er å finne på nettsidene til Norsk-Tysk Handelskammer.

Spørsmål kan også sendes til Tor Kristian Haldorsen på epost tkh@hydrogen.no.

Vi gleder oss veldig mye til å vise hele mangfoldet av norsk hydrogenbransje for et internasjonalt publikum og håper så mange som mulig av dere ønsker å bli med!

NHF samlet den norske hydrogenindustrien under forrige Hannover Messe, i 2019.