Foto: Mona Hauglid

Hydrogenarrangement på Arendalsuka

Norsk Hydrogenforum deltar på Arendalsuka 15.-19. august, der vi er ansvarlige for  to arrangementer med fokus på tungtransport og maritim sektor.

15
aug.

Hydrogenarrangement på Arendalsuka

12:00 Arendal

NHF har invitert en rekke politikere til våre arrangementer som holdes i Samferdselsteltet:

Tirsdag 16. august kl. 12.00 inviterer vi til en time fylt med spennende innlegg og en politisk duell mellom Ola Elvestuen (V) og Nils Ramsøy (Sp) om hvordan sikre utbygging av en helhetlig infrastruktur for hydrogenkjøretøy. I løpet av timen vil vi se nærmere på hva som skal til for å få hydrogenlastebilene på veien, og hvorfor dette er nødvendig for å nå målet om nullutslipp i transportsektoren. 

På scenen kommer fremoverlente virksomheter som Toyota, Litra og Everfuel, samt prosjektet H2Truck og mer om det nordiske samarbeidet fra Nordic Innovation. 

Arrangør: Norsk Hydrogenforum  Sted: Samferdselsteltet – «Telt 1»

Onsdag 17. august kl. 20.00 retter vi fokus mot maritim sektor: Hvordan kan hydrogen og ammoniakk bidra til utslippsfri næringsutvikling i maritim sektor? Det blir innlegg fra virksomheter som Norwegian Hydrogen, Ballard, Hyrex, Hynion og fler. I tillegg vil direktør divisjon drift og vedlikehold i Statens Vegvesen, Bjørn Laksforsmo, og fylkesordføreren i Agder, Arne Thomasen, komme på scenen for å dele av sine erfaringer. Det hele avsluttes med en politisk debatt der blant annet Liv Kari Eskeland (H) og Kirsti Leirtrø (Ap) stiller. 

NHF, i samarbeid med Greenstat og Norwegian Hydrogen, inviterer også til mingling etter at det maritime arrangementetet er over. Det vil bli lett servering og noe godt i glassene, samt gode muligheter for å møte nye og kjente. 

Velkommen!

Arrangør: Norsk Hydrogenforum  Sted: Samferdselsteltet – «Telt 2»