Begivenheter

12 OKT

f-cell 2015

STED: Stuttgart, Tyskland

f-cell er en konferanse og messe som omhandler brenselceller og batteri til stasjonære og mobile applikasjoner. Arrangementet varer fra 12. -  14. oktober. Se http://www.f-cell.de for mer informasjon.

27 OKT

Zerokonferansen 2015

STED: Folketeatret, Oslo

Velkommen til Zerokonferansen 2015: De Grønne Spydspissene!

27. oktober åpner dørene til den tiende Zerokonferansen på Folketeateret i Oslo. På disse ti årene har Zerokonferansen blitt en av Nord-Europas viktigste konferanser om klimaløsninger, og den viktigste møteplassen for alle i Norge med en interesse for klima og klimaløsninger. Årets tema er "De grønne spydspissene", og på Zerokonferansen 2015 vil du få se de nyeste løsningene og møte de viktigste aktørene som tar oss nærmere fremtidens moderne fornybarsamfunn. 

Sett av 27.-28. oktober i kalenderen din allerede idag, så håper vi å sees på Zerokonferansen!

www.zerokonferansen.no

11 NOV

Leverandørkonferanse på hydrogen

STED: Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Oslo kommune og Akershus fylkeskommune har som mål å være internasjonalt ledende i bruk av hydrogen til transport. En hydrogenstrategi vedtatt i 2014 setter høye ambisjoner for satsingen. Flere pilotprosjekter er gjennomført de siste årene.

Satsingen har blant annet resultert i fem hydrogenstasjoner og flere hydrogenbiler og –busser i regionen, og bidratt til at å styrke kompetansen til regionens bedrifter og forskningsinstitutter.

Arbeidet i Oslo og Akershus danner utgangspunktet for en større nasjonal satsing på bruk av hydrogen som drivstoff. Dette skaper store muligheter for næringslivet, nasjonalt og internasjonalt. På leverandørkonferansen gis det gode eksempler som viser potensialet for næringsutvikling på et område som kan bli Norges neste industrieventyr!

Konferansen arrangeres av Akershus fylkeskommune, Oslo kommune, Leverandørutviklingsprogrammet i NHO og OREEC, i samarbeid med Interreg-prosjektet Blue Move og Norsk Hydrogenforum.

 

Last ned program her

Gratis deltakelse. Påmeldingsfrist 20. oktober. Meld deg på her!

13 JUN

World Hydrogen Energy Conference

STED: Zaragoza, Spania

Verdens viktigste hydrogenkonferanse avholdes i perioden 13. - 16. juni 2016 i Zaragoza, Spania. Se www.whec2016.com for mer informasjon.

Abstracts er åpent fram til 31. oktober 2015 - NHF er i kontakt med den spanske hydrogenorganisasjonen og bidrar med informasjon for interesserte!

Nyhetsbrev