Begivenheter

27 JAN

Enovakonferansen 2015

STED: Trondheim

Enovakonferansen 27. - 28. januar 2015!

 

Energi for et bedre klima

 

Toyotas Katsuhiko Hirose innleder under Enovakonferansen! Det Grønne Gullet er den viktigste møteplassen for alle som er opptatt av energi, klima, innovasjon og teknologi.

 

Vekst og velstand kan ikke tuftes på bruk av energi som gir store klimagassutslipp. Med riktig satsing på ren energi og utvikling og utnyttelse av teknologi, kan bærekraftige samfunn bygges. Det er utgangspunktet for Det Grønne Gullet 2015. 

http://enovakonferansen.enova.no/

PÅMELDING 
Olje- og energiminister Tord Lien åpner Enovakonferansen 2015. 
Enovas administrerende direktør Nils Kristian Nakstad vil presentere hvilke muligheter han ser fremover og hva Enova vil prioritere i 2015.

De store skiftene

Flere store nasjonale og internasjonale selskaper gjennomfører et teknologiskifte som har betydning for selskapet, kundene og samfunnet, og som gir reduksjoner i klimagassutslippene. Fra Toyota Motor Corporation kommer Dr. Katsuhiko Hirose, Priusens far, og drivende for utviklingen av Toyotas hydrogenbiler.

25 FEB

FC EXPO 2015

STED: Tokyo, Japan

En av de største messene for hydrogen og brenselcelleteknologi i Asia, og trekker tusenvis av besøkende hvert år, 25. til 27. februar. Den arrangeres parallelt med vind-, sol-, batteri- og smartgrid-expoer, så her skulle det være noe for enhver smak!

Se http://www.fcexpo.jp/en/ for mer informasjon.

13 APR

Hannovermessen 2015

STED: Hannover, Tyskland

Hannovermessen er europas største møteplass for hydrogen- og brenselcelleindustrien. Messen går fra 13. - 17. april, og vi satser ¨på god norsk deltagelse. Ta kontakt dersom du ønsker å være med og stille ut.

http://www.h2fc-fair.com/

Nyhetsbrev